21 feb 2019

Werken met een virtueel assistent is alsof je werkt met een eigen assistente, maar dan op afstand. 

Als V.A. probeer ik je te ontzorgen van de taken die je de meeste tijd kosten, maar het minst opleveren. Daardoor kun jij je richten op je expertise en je bedrijf laten groeien, zoals je bij de opstart voor ogen had.

Ik kan je niet alleen taken uit handen nemen, maar ook helpen je werkzaamheden te structureren of er een beter systeem voor te bedenken.

Ik werk uitsluitend vanuit mijn eigen kantoor en dat is tegenwoordig geen enkel probleem met alle technieken die ons ter beschikking staan.
Ook een gesprek onder ‘vier ogen’ is geen probleem meer. 
Met programma’s als Skype, (online) e-mail, cloud-diensten en online planners werkt dit prima.

Het is natuurlijk geen enkel probleem om elkaar live te ontmoeten en ik verwelkom je dan ook graag op mijn kantoor in Klazienaveen.

Werken met mij levert je geld op

De voordelen van het werken met mij (en een andere V.A.) zijn:

 • FLEXIBILITEIT
  Je betaalt alleen de uren waarop ik voor je werk en dus alleen voor hetgeen jij nodig hebt. En dat kan allemaal op het moment dat jij hulp nodig hebt.
 • GEEN EXTRA KOSTEN
  Door mij voor je te laten werken spaar je personeel uit, plus álle personeelskosten. Denk alleen eens aan alle premies, verzekeringen, maar ook trainingen of cursussen.
 • VRIJE TIJD
  Randzaken rondom een bedrijf runnen kosten heel veel tijd. Wanneer ik je dit uit handen neem houd jij tijd over om je op andere taken te concentreren. Je hebt weer tijd om je plannen uit te werken en je bedrijf te laten groeien.
 • EEN TWEEDE BREIN
  Door me in te leven in jouw bedrijf kan ik met je meedenken over allerlei zaken. Door regelmatig te sparren kun je gebruik maken van mijn ervaring en kennis.
 • JUISTE ADVIES
  Zijn er taken die je gedaan wilt hebben, maar die niet onder mijn expertise vallen, dan kan ik je een collega adviseren. Ik heb een specialistisch netwerk waardoor je altijd bij de juiste V.A. terechtkomt.
 • JUISTE MINDSET
  Doordat ik, net als jij, ook een bedrijf run, weet ik waar jij het over hebt als het gaat over ondernemen en kan tevens pro-actief meedenken. Samenwerken gaat vloeiender en gemotiveerder, dan met iemand op je personeelslijst.
 • LEVERT GELD OP
  Alle werkzaamheden die je zelf doet kosten meer dan wanneer ik het doe, omdat jouw uurtarief hoger ligt dan het mijne. Een investering in mij als V.A. levert je dus niet alleen meer vrije tijd op, maar ook meer geld.

Mijn klanten

Klanten waarvoor ik veel en graag voor werk zijn: Gemotiveerd, hardwerkend, enthousiast en doelgericht.
Het zijn kleine ondernemers of zzp-ers die weten wat ze willen.

Ze zijn bereid taken uit handen te geven, vertrouwen te hebben en van een eerlijke en open samenwerking houden.

Hoe werkt het?

Als je voor het eerst mij als V.A. in wilt huren, maak je zelf een afspraak en hebben we een vrijblijvend, en uiteraard gratis, gesprek. Dit kan per telefoon of Skype, maar je bent ook welkom op mijn kantoor in Klazienaveen.

Tijdens dit gesprek van een half uur krijg ik een duidelijk beeld van de werkzaamheden die je wilt uitbesteden, krijg je advies van mij over een passend pakket(ten) en desgewenst een prijs.

Als jij akkoord gaat met dit voorstel stuur ik een factuur en na de betaling ga ik meteen voor je aan de slag. 

Alle werkzaamheden worden vooraf in rekening gebracht en betaald.

Heb je andere vragen?

Mail me dan: info@helgapost.nl