Subscribe Now

Trending News

In mijn bijna 30-jarige carrière heb ik het grootste deel online doorgebracht. Ik ben van de generatie die getuige was van de opkomst van het internet. Al snel kreeg ik in de gaten dat dit nieuwe middel een weg was naar grote mogelijkheden.

Via een lucratieve webshop en een aantal succesvolle blogs, ben ik nu al negen jaar virtueel assistent, waarbij ik ondernemers help online geld te verdienen, door mijn kennis en ervaring te delen.

Helga Post VA is een bedrijf dat ondernemers stap voor stap begeleidt naar een online bereik, waardoor ze vanuit huis kunnen werken en een inkomen kunnen verdienen.

Nadat ik een aantal e-mails ontving van mensen die me vroegen hoe ze moesten starten met bloggen, hoe ze online geld kunnen verdienen en vanuit huis kunnen werken, wist ik dat ik mijn kennis en ervaring niet voor me moest houden. Ik weet hoeveel tijd het kost om het uit te zoeken en de meest betrouwbare informatie eruit te vissen. En waarom zou je het wiel opnieuw moeten uitvinden, terwijl ik de kennis in pacht heb.

Daarom kwam ik op het idee om mijn ervaring te delen die ik heb opgedaan tijdens mijn eigen reis.

Ik weet dat er duizenden (zo niet meer) zijn die je kunnen helpen hiermee. Als je er naar op zoek bent komen er dagelijks tientallen gesponsorde berichten op Facebook voorbij van bloggers, ondernemers, coaches, allemaal mensen die je kunnen helpen om online (meer) geld te verdienen.

Maar hoe begin je?

Je hebt alleen nog maar aan het idee gedacht hoe fijn het zou zijn om vanuit huis te kunnen werken, maar daar houdt het dan ook mee op. Je weet niet welke informatie klopt, je begrijpt niets van al die termen en je kunt er behoorlijk van in de war raken. Ik begrijp het. En daarom kan ik jou dus helpen!

Om geld online te verdienen, op welke manier dan ook, moet je eerst een stevig fundament hebben. Een fundament dat bestaat uit kennis, tools en een informatiebron.

Al het andere komt later

Of je nu op zoek bent naar ideeën voor thuiswerk, marketinginformatie of het verdienen van inkomsten uit bloggen, ik deel het graag met je.
Ik streef ernaar waardevolle informatie te verstrekken over hoe je thuis geld kunt verdienen, de juiste tools te vinden en hoe je jouw doelen kunt bereiken.

Ik nodig je daarom ook uit om met mij mee te gaan naarmate mijn reis vordert. Want elk moment van thuiswerken is een leerproces. Ook voor mij. Ik ben ook nog lang niet ‘uitgeleerd’, want de online wereld verandert dagelijks. Ik probeer mezelf en jou up-to-date te houden.

Ik verdien sinds 2007 geld online. Ik begon al lang daarvoor mijn opties te onderzoeken. Je hebt honderden legitieme opties om uit te kiezen. Sommige vereisen mogelijk een investering. Sommige kun je gratis starten. Sommige opties zijn om voor een bedrijf te werken. Een andere optie is om voor jezelf te werken.

Het belangrijkste dat je moet doen als je online en thuis geld wilt verdienen, is actie ondernemen. Het is de makkelijkste weg om er alleen maar over te blijven dromen en je nooit een eerste stap zet om die dromen waar te maken.

Ontwikkel jezelf, onderneem actie en leer hier hoe het werkt om je droom werkelijkheid te laten worden.

WordPress Theme built by Shufflehound. ©2017-2019 Tekst door Helga Post® VA