Subscribe Now
Trending News
21 mrt 2023

Dit online magazine heeft als doel: Vijftig plus vrouwen (en mannen) aanmoedigen om fysiek, emotioneel, financieel en spiritueel beter te leven! Het richt zich op de positieve eigenschappen van ouder worden en informeert vrouwen over de mogelijkheden om nog vol in het leven te staan, door middel van artikelen, verhalen en interviews.

Maak kennis met Helga Post

Helga is van de generatie die het internet heeft zien ontstaan

Ze kreeg al snel in de gaten dat dit nieuwe middel een weg was naar grote mogelijkheden. Via een lucratieve webshop, een aantal succesvolle blogs en tien jaar virtueel assistent, kent ze alle online ins-en-outs.

Toen Helga een aantal jaren geleden de vijftig passeerde, besefte ze dat leeftijd enkel een cijfer is. Net als toen ze 30, 40 was, wil ze nog steeds gelukkig, gezond en fantastisch zijn. Ze heeft nog evenveel energie en doelen om te behalen, maar verlangt ook nog steeds naar ontspanning en plezier.

Via een andere website helpt ze vrouwen van alle leeftijden hun doelen te behalen en datzelfde wil ze doen, specifiek voor gesettelde vrouwen van haar leeftijd, die nog steeds grote doelen en dromen hebben.

Het doel van Helga is om vrouwen van middelbare leeftijd te helpen en aan te moedigen om hun volledige potentieel te bereiken door te leven met een tijdloze houding, actief te worden en een gezonde levensstijl te leiden.

Als zeer ondernemende vrouw heeft ze gemerkt dat vrouwen van haar generatie stuk-voor-stuk ondernemende topvrouwen zijn. Voor hen heeft ze HELGA POST gelanceerd als een online magazine. Daarnaast biedt ze ook deskundig advies voor mensen die hun eigen online bedrijf willen starten. Juist voor die ondernemende vrouwen schrijft ze graag over haar eigen ervaringen en geeft ze tips om ook je geld online te verdienen.

“We hebben allemaal dromen. Ik ben hier om je te inspireren om ze te bereiken. We hebben de moed nodig om uit onze comfortzone te stappen om onze dromen te verwezenlijken en harmonie in ons leven te creëren.”

Helga Post

Doe je met me mee?

Ik zou heel graag jouw ideeën, gedachten of onderwerpen horen, waar je antwoord op wilt of die je onderzocht wilt hebben. Laten we positief ouder worden en samen ons volledige potentieel realiseren.

Welkom bij Helga!

.