5 basisstappen om je ideale klant te bereiken

5 basisstappen om je ideale klant te bereiken

Als je als ondernemer met je hoofd boven het ‘internet-maaiveld’ uit wilt steken, dan deel je je kennis en ervaring. Gratis. Waarom? Mensen – potentiële klanten – zijn dagelijks op zoek naar informatie. Om ervoor te zorgen dat jouw informatie daar ook tussen staat, en klanten je vinden, moet je informatie delen. Als het belang van bloggen voor je onderneming je duidelijk is, komt de volgende vraag; hoe doe ik dat? Daarvoor heb ik vijf basis stappen om je ideale klant te bereiken op een rij gezet. Als je deze neemt ben je al goed op weg om meer bereikbaarheid te krijgen.

Meer lezen

6 Tips voor een productieve werkplek

6 Tips voor een productieve werkplek

De grootste uitdaging wanneer je vanuit huis werkt is focus. Mijn ervaring is dat je productiviteit lijdt onder de prikkels die er vanuit je huis komen. “Ik hoor iemand in de woonkamer bellen, waar zou het over gaan?” – “De bel gaat, wie zou het zijn?”. Om effectief vanuit huis te kunnen werken moet je zorgen voor een werkplek die vóór je werkt, en niet tegen je. Dat wil zeggen dat je moet zorgen voor een productieve werkplek. Om zo’n plek of kantoor te creëren heb ik hieronder een aantal tips opgeschreven.

Meer lezen

Waarom je een blog naast je website moet

Waarom je een blog naast je website moet

Jij weet als geen ander wat je met je bedrijf wilt bereiken. Je weet dat je een boodschap of een product hebt, waar je doelgroep van op de hoogte moet worden gesteld. Je maakt reclame om ze te laten weten dat je er bent en je hebt natuurlijk een website, zodat je te vinden bent. Maar ze vinden je niet tussen al die miljoenen websites! Dan is het tijd voor een blog naast je website, om de wereld te laten weten wat jij in je mars hebt. Laat ze weten wat jouw expertise is en steek je hoofd boven de menigte uit.

Meer lezen

LinkedIn
Email
Facebook
Facebook
RSS