KOKEN – ONTDEKKEN – UITPROBEREN
Praktische tips voor je keuken, heerlijke, gezonde recepten voor jou uitgeprobeerd, en genieten van andere kookkunsten.
17 tips voor iedereen die vegetarisch of veganistisch wil eten
Slechts één op de vier eet nu elke dag vlees, vijf jaar geleden was dat één op de drie. Het aantal mensen dat volledig afziet van dierlijk voedsel, dus ook melk, kaas, eieren en room, is sinds 2016 verdubbeld. En 30% van de burgers ziet zichzelf als flexitariërs die bewust zelden vlees eten. Daar hoor ik bij. Wil jij ook vegetarisch of veganistisch eten of het eens uitproberen? Dan heb ik tips voor je
Geroosterde portobello’s met crème fraîche & spek
Heerlijke knapperige spekkies op een grote, sappige champignons met ertussen de zachte, romige crème fraîche. Dat is wat je met dit recept gaat maken. Heerlijk als ontbijtje of bij je brunch. Het gerecht heeft maar 3 gram koolhydraten per persoon, dus kan ook in een koolhydraatarm menu.

MEER LEZEN VAN HELGA?
Abonneer je dan gratis op de wekelijkse nieuwsbrief!
Dankjewel!
Je bent succesvol toegevoegd aan de lijst.
