Subscribe Now
Trending News
21 mrt 2023

Vanuit huis werken en geld verdienen

Stel je de mogelijkheden voor

Ik heb 16 jaar ervaring, niet door een studie, maar door de praktijk, zelfstudie, uitproberen, lezen, zoeken, vervloeken, opnieuw beginnen, en dan nog eens.

Ik startte een webshop, een blog, een virtueel kantoor, nog een blog en een webshop en nog een blog en recent dit blog. En allemaal succesvol. Sommige verkocht, sommige nog steeds in mijn handen. Ervaring is er voldoende om jou te helpen.

En stel je al die mogelijkheden eens voor: Jij, die heel graag wil en zoveel goede en sprankelende ideeën heeft, maar niet weet hoe en waar te beginnen, én ik, die al zo vaak is begonnen en succesvol is geëindigd. Dat is toch een perfect team samen!

Hiermee kan ik je helpen

starten met een
BLOG

Weet je niet hoe en waar je moet beginnen en heb je geen idee waar je de kennis moet halen, want er is té veel te vinden op het internet en iedereen zegt iets anders. Hoe fijn zou het zijn als iemand je stap-voor-stap alle weetjes en kneepjes leerde.

starten met een WEBSHOP

Een webshop beginnen is in principe zo gebeurd. Na de inschrijving ben je klaar om te starten. Maar dan? Dan komen de vragen: Hosting, domein, webshop pakket of zelf maken? Foto’s, verzending, leveranciers, Google, SEO, betaalsystemen?

starten met ONLINE ONDERNEMEN

Het starten van een online bedrijf kan vaak een ontmoedigend proces zijn. Er is zoveel informatie online te vinden, dat het moeilijk is om precies te weten naar wie je moet luisteren, en waar je je het eerst op moet concentreren. Kortom; hoe begin je?

starten met een VIRTUEEL KANTOOR

Ondernemers helpen orde op zaken te stellen, focus te houden, zichtbaar te worden (zowel online als offline) en praktische zaken uit handen nemen waar ze zelf niet aan toe komen of zich niet mee bezig willen houden. Is dat jouw passie?

Neem gewoon eens vrijblijvend contact op

om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen

Heb je al een website?
Heb je een idee, een vraag, of wil je samen door een heel proces? Ben je al begonnen en weet je niet hoe het verder moet? Kortom: Waarmee kan ik je helpen?
Wat wil je bereiken, wat is je droom of je concrete doel?